Despre noi

Maruca Atelier

In atelierul nostru se lucreaza piese vestimentare, se croseteaza jucarii si se tricoteaza o multime de lucruri frumoase.

Hainele

Atelierul nostru produce haine pentru fetite si femei. Sunt piese vestimentare simple si comode pentru zi, dar si elegante, sofisticate si pretioase. Texturile sunt foarte diverse: catifea de matase, tulle fin, voaluri de viscoza, in si nelipsitul bumbac simplu sau satinat. La Maruca Atelier putem executa si diverse tipuri de tinute corporate: uniforme pentru companii, tinute pentru promotii, uniforme pentru competitii si altele.

Jucariile

Jucariile crosetate sunt realizate tot in atelierul nostru. Le-a adus la noi bucuria fiicei mele. I-au placut atat de mult incat ne-a convins sa ne intoarcem la lucrul de mana. Am simtit ca am calatorit inapoi in timp, in casa bunicilor unde lucrul de mana era calauzit de pasiune. Iarna, in casa lor, domnea razboiul de tesut si fascinatia noastra pentru felul in care se teseau covoarele si presurile. Uneori bunicul ne spunea povesti, iar bunica impletea sosete si vestute, flanelute si manusi. Vara, razboiului de tesut ii luau locul cusutul si crosetatul de mana. In casa bunicilor am aflat ce este traditia, ce insemnatate are pentru un popor si cum leaga trecutul de prezent. Pasiunea pentru lucrul de mana s-a transmis peste generatii, iar acum dorim sa va impartasim o parte din bucuria si pasiunea noastra.


Date firma:
 

Maruca Atelier SRL

Adresa: Str. Mihai Viteazu, nr. 15, Tunari, Ilfov ( Vezi pe harta )
Email: Office@maruca.ro
Tel: 0722 556 767
Capital social: 200 lei
CUI 30495475
J23/2167/2012

Testimoniale

"Nu sunt genul care sa imi populez dormitorul cu ursuleti de plus sau perne-inimioare, iar termenul „mutunache” ma irita maxim. Insa din cand in cand, copilul din mine se entuziasmeaza cand descopera mici minuni autentice, care provoaca bucurie si sunt create cu drag, grija si suflet."

Media

In : BWFR - Business Women Forum Romania

 

Facebook