Maimutica Chloe

  • Disponibilitate: Doar 5 ramase in stoc
  • Preţ: 99,00 Lei
 


Maimutica Chloe

Chloe este o maimutica crosetata manual. Este foarte neastamparata si se maimutareste toata ziua. Are culoarea maro deschis iar labutele si codita sunt roz.

Poezia maimuțicii Chloe

N-are astampăr chiar deloc,

Mereu e cu chef de joc,

Tot ce faci ea te imită,

Mereu e neobosită,

Toată ziua huța, huța,

Este Chloe! Da.. Maimuța!

 

Inaltime aproximativa: 39 cm

Material: Fibre acrilice soft baby.

Umputura SuperBall:

In comparatie cu o  umplutura obişnuita, umplutura SuperBall  are urmatoarele avantaje:

Hypoalergenica:  Materii prime speciale si sterile cu un potenţial mult diminuat de a cauza o reactie alergica. Tehnologia automată de productie garanteaza puritatea si absenţa micro-organismelor.

Mai multa elasticitate: Umplutura tip bilute marca SuperBall® este sub forma de bile, fiecare bila se compune din mai mult de 50 de fibre. In afara de insăşi elasticitatea unei singure fibre, bila are de asemenea o mare elasticitate in toate directiile. Datorita faptului ca umplutura este preaglomerata în bilute individuale de dimensiunea unei perle, rezulta o capacitate antiaglomeranta foarte buna, ceea ce inseamna ca isi va pastra proprietăţile initiale o mare perioada de timp, chiar dupa foarte multe spalari sau dupa ce perna a fost presată un timp indelungat

Permeabilitate a aerului: Umplutura hypoalergenica tip biluţe marca SuperBall® conţine bile granulare. Acest fapt va menţine interiorul jucariei uscat şi comfortabil fara miros si inmulţirea microbilor este redusa la minim.

Se spala in masini: Bilutele SuperBall®, isi pot pastra forma originala chiar dupa spalarea in masini. Testele facute de catre organizaţii autorizate au aratat ca proporţia de elasticitate este mai mare de 98% după ce umplutura este spalată de 200 de ori.

Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun

Sfaturi cu privire la curățarea jucariilor crosetate.

Desigur, odată ce ați achiziționat jucaria crosetată, v-ați dori să o păstrați frumos și pentru asta se poate oricând curăța uscat. Cele mai multe jucarii crosetate pot fi spălate la mașină, la 30 grade Celsius (recomandat programul special de spalare manuală sau lană).

Jucariile crosetate din acril, lână si bumbac pot fi spălate la mașină. Bumbacul uneori formează bile mici de puf pe suprafața sa, dacă s-a spălat de prea multe ori, celelalte fibre se pot toci, iar ochii se pot zgâria, de aceea se recomandă să fie puse în interiorul unui sac de spălat sau al unei fețe de pernă înainte de spălare.

Pentru spalarea manuală folositi săpun sau detergent usor. Asigurați-vă că se spală în multă apă curată și lasați apa sa treaca prin jucaria crosetată. Strângeți ușor jucaria de câteva ori. Lasați-o să se usuce pe un prosop, și stoarceți fără răsucire.

Unele materiale pot fi uscate în mașină. Folosiți intotdeauna o setare scăzută și păstrați jucaria în sacul in care a fost spalată pentru a minimiza frecarea cu alte articole de îmbrăcăminte.

Jucaria crosetata este modelată în mare măsură prin plasarea umpluturii corect in interiorul micului animaluț. Dacă și-a pierdut forma după ce a fost spălată, așteptați să se usuce și apoi remodelați jucăria pentru a o aduce înapoi la forma sa.

Testimoniale

"Nu sunt genul care sa imi populez dormitorul cu ursuleti de plus sau perne-inimioare, iar termenul „mutunache” ma irita maxim. Insa din cand in cand, copilul din mine se entuziasmeaza cand descopera mici minuni autentice, care provoaca bucurie si sunt create cu drag, grija si suflet."

Media

In : BWFR - Business Women Forum Romania

 

Facebook