Papusa Maruca

  • Disponibilitate: Doar 4 ramase in stoc
  • Preţ: 169,00 Lei
 


Papusa Maruca

Papusa Maruca este o jucarie crosetata manaual. are o rochita care se poate schimba si poti avea si tu o rochita ca ea. Are 40 cm inaltime.

Inălțime aproximativă: 40 cm

Material: Fibre acrilice Soft Baby.

Umputură SuperBall:

In comparație cu o  umplutură obişnuită, umplutura SuperBall  are urmatoarele avantaje:

Hypoalergenică:  Materii prime speciale și sterile cu un potenţial mult diminuat de a cauza o reacție alergică. Tehnologia automată de producție garantează puritatea și absenţa micro-organismelor.

Mai multă elasticitate: Umplutura tip biluțe. Fiecare bilă se compune din mai mult de 50 de fibre. In afară de însăşi elasticitatea unei singure fibre, bila are de asemenea o mare elasticitate in toate direcțiile. Datorită faptului că umplutura este preaglomerată în biluțe individuale de dimensiunea unei perle, rezultă o capacitate antiaglomerantă foarte bună, ceea ce înseamnă ca își va păstra proprietăţile inițiale o mare perioadă de timp, chiar dupa foarte multe spălări sau după ce jucaria a fost presată un timp indelungat. Biluțele SuperBall, iși pot păstra forma originală chiar dupa spălarea in masini. Testele făcute de către organizaţii autorizate au arătat că elasticitatea se păstrează în proporţie de 98% după ce umplutura este spalată de 200 de ori.

Permeabilitate a aerului: Datorită structurii granulare interiorul jucariei se va menţine uscat și fara miros iar inmulţirea microbilor este redusă la minim.

Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun

Sfaturi cu privire la curățarea jucariilor crosetate.

Desigur, odată ce ați achiziționat jucaria crosetată, v-ați dori să o păstrați frumos și pentru asta se poate oricând curăța uscat. Cele mai multe jucarii crosetate pot fi spălate la mașină, la 30 grade Celsius (recomandat programul special de spalare manuală sau lană).

Jucariile crosetate din acril, lână si bumbac pot fi spălate la mașină. Bumbacul uneori formează bile mici de puf pe suprafața sa, dacă s-a spălat de prea multe ori, celelalte fibre se pot toci, iar ochii se pot zgâria, de aceea se recomandă să fie puse în interiorul unui sac de spălat sau al unei fețe de pernă înainte de spălare.

Pentru spalarea manuală folositi săpun sau detergent usor. Asigurați-vă că se spală în multă apă curată și lasați apa sa treaca prin jucaria crosetată. Strângeți ușor jucaria de câteva ori. Lasați-o să se usuce pe un prosop, și stoarceți fără răsucire.

Unele materiale pot fi uscate în mașină. Folosiți intotdeauna o setare scăzută și păstrați jucaria în sacul in care a fost spalată pentru a minimiza frecarea cu alte articole de îmbrăcăminte.

Jucaria crosetata este modelată în mare măsură prin plasarea umpluturii corect in interiorul micului animaluț. Dacă și-a pierdut forma după ce a fost spălată, așteptați să se usuce și apoi remodelați jucăria pentru a o aduce înapoi la forma sa.

Produse înrudite

219,00Lei

179,00Lei

109,00Lei

Testimoniale

"Nu sunt genul care sa imi populez dormitorul cu ursuleti de plus sau perne-inimioare, iar termenul „mutunache” ma irita maxim. Insa din cand in cand, copilul din mine se entuziasmeaza cand descopera mici minuni autentice, care provoaca bucurie si sunt create cu drag, grija si suflet."

Media

In : BWFR - Business Women Forum Romania

 

Facebook