Confidentialitate

Toate datele personale pe care le furnizati in calitate de utilizator / vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului maruca.ro .  
 
 Prin completarea formularului de inregistrare de pe maruca.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii site-ului in urmatoarele scopuri:
 
     - stabilirea contactului cu clientii;
     - prelucrarea comenzilor;
     - participarea la concursuri, promotii;
     - transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
     - transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea sa si a tertilor cu care are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
 
 Maruca Atelier SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe maruca.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

 Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare si confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@maruca.ro.

Testimoniale

"Nu sunt genul care sa imi populez dormitorul cu ursuleti de plus sau perne-inimioare, iar termenul „mutunache” ma irita maxim. Insa din cand in cand, copilul din mine se entuziasmeaza cand descopera mici minuni autentice, care provoaca bucurie si sunt create cu drag, grija si suflet."

Media

In : BWFR - Business Women Forum Romania

 

Facebook