Returnare Produse

Aveți dreptul de a returna întreaga comandă sau o parte a acesteia în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit-o, fără penalitați si fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, plătiți doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retur, trebuie să completați și să trimiteți formularul de retur, disponibil mai jos. Vă recomandam să completați cererea de retur in maxim 2 zile de la primirea coletului și sa anuntați telefonic ( 0722 556 767 ).

Formularul trebuie să fie completat în întregime. Ve rugăm să specificați in secțiunea de detalii dacă doriți restiuirea contravalorii în bani sau schimb cu un alt produs. Vei fi notificat ulterior prin e-mail asupra cererii.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent și să fie in aceeași stare in care au fost livrate: cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de uzura sau spălare și să aibă documentele de vanzare ale produsului . Vă rugăm să folosiţi o cutie de protecţie pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalării neadecvate.

Informaţii Comanda
Informaţii Produs & Motivul Returnări
Am citit si acceptat Termeni & Conditii

Testimoniale

"Nu sunt genul care sa imi populez dormitorul cu ursuleti de plus sau perne-inimioare, iar termenul „mutunache” ma irita maxim. Insa din cand in cand, copilul din mine se entuziasmeaza cand descopera mici minuni autentice, care provoaca bucurie si sunt create cu drag, grija si suflet."

Media

In : BWFR - Business Women Forum Romania

 

Facebook