Soricica crosetata Baby Kate

  • Disponibilitate: Doar 1 ramase in stoc
  • Preţ: 119,00 Lei
 


Soricica baby Kate este o jucarie crosetata manual si are 30 de cm inaltime. Face parte din colectia Baby, colectie dedicata copiilor mici si bebelusilor. Jucaria crosetata Baby este mai mica, mai usoara si poate deveni cea mai buna sau cel mai bun prieten al micutului copilas. Sunt realizate din bumbac 100% si sunt umplute cu SuperBall. 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun

Sfaturi cu privire la curățarea jucariilor crosetate.

Desigur, odată ce ați achiziționat jucaria crosetată, v-ați dori să o păstrați frumos și pentru asta se poate oricând curăța uscat. Cele mai multe jucarii crosetate pot fi spălate la mașină, la 30 grade Celsius (recomandat programul special de spalare manuală sau lană).

Jucariile crosetate din acril, lână si bumbac pot fi spălate la mașină. Bumbacul uneori formează bile mici de puf pe suprafața sa, dacă s-a spălat de prea multe ori, celelalte fibre se pot toci, iar ochii se pot zgâria, de aceea se recomandă să fie puse în interiorul unui sac de spălat sau al unei fețe de pernă înainte de spălare.

Pentru spalarea manuală folositi săpun sau detergent usor. Asigurați-vă că se spală în multă apă curată și lasați apa sa treaca prin jucaria crosetată. Strângeți ușor jucaria de câteva ori. Lasați-o să se usuce pe un prosop, și stoarceți fără răsucire.

Unele materiale pot fi uscate în mașină. Folosiți intotdeauna o setare scăzută și păstrați jucaria în sacul in care a fost spalată pentru a minimiza frecarea cu alte articole de îmbrăcăminte.

Jucaria crosetata este modelată în mare măsură prin plasarea umpluturii corect in interiorul micului animaluț. Dacă și-a pierdut forma după ce a fost spălată, așteptați să se usuce și apoi remodelați jucăria pentru a o aduce înapoi la forma sa.

Produse înrudite

169,00Lei

169,00Lei

119,00Lei

Testimoniale

"Nu sunt genul care sa imi populez dormitorul cu ursuleti de plus sau perne-inimioare, iar termenul „mutunache” ma irita maxim. Insa din cand in cand, copilul din mine se entuziasmeaza cand descopera mici minuni autentice, care provoaca bucurie si sunt create cu drag, grija si suflet."

Media

In : BWFR - Business Women Forum Romania

 

Facebook