Coș

Fashion

Custom made

By 21/12/2018 martie 21st, 2019 No Comments

Femeia moderna, increzatoare si mult mai rafinata, influenteaza, cu voie sau fara voie, lumea modei. Cauta, in mod exceptional, sa fie unica, deosebita sau pur si simplu naturala, feminina si eleganta. Cauta produse vestimentare care sa o ajute sa obtina aspectul dorit, indiferent ca este sport, casual sau elegant si nu face compromisuri.

Noi, la Maruca Atelier, am ascultat femeile pentru a auzi ce vor sa poarte si am aflat ca iubesc hainele si isi doresc ca hainele sa li se potriveasca perfect. La inceput nu stiu ce li se potriveste si ce functioneaza pentru ele dar, apoi, totul devine foarte clar. Câteodată, ideea de a schimba hainele sau croiul, în funcție de sezon, in functie de designer, numarul de haine sau a cumpăra mai multe haine pentru a fi “in trend” nu mai sunt atât de importante. Importante devin calitatea hainelor, modul în care se potrivesc corpului lor și modul în care se simt purtându-le.

Ele prefera să arate well-dressed, încrezătoare, dar mai ales elegante. Și preferă să primească complimente – “Arăți grozav!” “Ce rochie frumoasa!” Ele vor sa arate bine “instantaneu” si hainele sa li se potriveasca perfect, indiferent daca sunt S sau XL, in varsta de 20 sau 60 de ani. Nu vor să meargă, după ce si-au cumpărarat rochia sau fusta, sa le ajusteze. De asemenea, doresc anumite lucruri, de exemplu, buzunare la  rochii, chiar si la cele de seara, haine de iarnă elegante dar și calduroase, cei mai potriviti pantaloni. Haina este un mijloc de a defini o femeie, de a-i schimba starea de spirit și de a o ajuta să arate lumii cine este.

Fiind ascultători buni, am reușit să le înțelegem și să le oferim exact ceea ce isi doreau: de la haine simple și confortabile până la cele elegante, sofisticate și prețioase. Conceptul “custom made” a capatat viata!

Construite cu grijă, din țesături deosebite și foarte diverse: catifea de mătase, brocart, tul, mătase și bumbac, cusute cu mare atenție la detalii și finisate de cele mai experimentate și capabile croitorese, adesea folosind tehnici manuale consumatoare de timp, putem spune DA, ne bucurăm să facem acest lucru pentru clientele noastre.

Menținem măiestria în viață, prețuim clientul și livrăm … toate astea! Fără toate acestea viața femeilor ar fi mai plictisitoare și mai puțin distractivă!