Coș

Fashion

Povestea noastra

By 19/12/2018 martie 20th, 2019 No Comments

Maruca este atelierul în care hainele pentru femei și fetițe, alături de jucăriile croșetate creează un univers atemporal, unde tradiția, eleganța și rafinamentul se împletesc perfect. Cu o pasiune pentru estetică, tradiție și creativitate, în 2014, Ionela Lupu a transformat visul fetiței care croșeta și tricota la îndemnul bunicii, într-un brand de elemente vestimentare și de jucării create manual.

Lada de zestre a bunicii a devenit sursa de inspirație pentru un business care se semneaza Maruca, cu produse vestimentare care au cucerit rapid iubitorii de frumos și de unicitate.

Păpuși cu poveste

Păpușile croșetate,  un simbol important în tradiția populară, reprezintă un punct de referință pentru povestea Maruca și pentru dorința Ionelei Lupu de a păstra tradițiile și de a le promova ca o alternativă bună la jucăriile actuale. Iepurași, pisicuțe, ursuleți, păpuși, șoricei și alte modele de animăluțe prind viață în mâinile isusite ale artizanilor pricepuți de la Maruca, care le croșetează manual și pentru care foloseste umplutură SuperBall hypoalergenică. Jucariile s-au mutat aici: https://marucatoys.com/

Haine în ediție limitată

Colecțiile de haine sunt linii capsulă, create în ediții limitate, iar fiecare element vestimentar este diferit. Hainele care poartă semnătura Maruca au prețiozitatea hainelor aristocrate pe care le purta Maruca (prințesa Maria Cantacuzino) și se adapteze purtătoarei, ca o extensie a personalității sale. Astfel, toate ținutele Maruca sunt create din materiale de cea mai bună calitate (mătase, catifea, in, brocard, tul fin și bumbac) și sunt cusute cu atenție in atelier.

Fii designerul hainelor tale!

Ținutele la comandă sunt o altă opțiune pe care Maruca o pune la dispoziție celor care îi vizitează atelierul. În atelierul Maruca poți fi designerul propriei ținute. Alături de un consultant Maruca poți crea designul, alege culorile și materialul, iar ținuta ta va fi creată de echipa noastră cu atentie si grija la detalii. De la schiță până la produsul final, fiecare detaliu este creat atent, pentru a obține un element vestimentar care să fie peste așteptări. Originalitatea este semnătura invizibilă care marchează fiecare piesa, pentru că Maruca este în primul rând răspunsul la dorința fiecărei fetițe și fiecărei femei de a fi specială.

Povestea Maruca continuă și este spusă prin fiecare cusătură și prin fiecare zâmbet de încântare al clientelor!